MECHATRONIC KLONEN

Wat is
Mechatronic Klonen?

Bij het plaatsen van een nieuwe Mechatronic dient deze te worden ingeleerd door de dealer, wat vaak hele hoge kosten (richting de duizenden euro’s) met zich meebrengt. Vaak bevat het onderdeel een beschermfunctie zoals een startblokkering of zogenoemde componentenbescherming. Dit is ter voorkoming dat iedere willekeurige garage dit onderdeel zomaar kan vervangen.

MECHATRONIC KLONEN

Over Mechatronic Klonen...

Mechatronic klonen, dat wil zeggen een volledige kopie maken van de software in de TCU. Hierdoor is het mogelijk om een nieuw of gebruikte mechatronic unit te plaatsen en daar de software van de oude mechatronica volledig over te ‘klonen’. Wij zijn in staat om het gehele geheugen van de oude Mechatronic te kopiëren c.q. klonen naar een nieuwe unit. Wij kunnen probleemloos een nieuwe of gebruikte DSG-Mechatronic programmeren zodat deze met de juiste software en coderingen geplaatst kan worden in een DSG-versnellingsbak.

Zodoende heeft u geen omkijken meer naar het opnieuw inleren en programmeren van de computer en zal deze geen problemen geven zoals startblokkering / immobilizer, aanvullende storingscodes of rare gedragingen van de DSG-bak. Het aanleveren van een gebruikte unit is op eigen risico. Indien dit niet goed werkt of mogelijk is zullen deze kosten wel gedeeltelijk of geheel in rekening worden gebracht.

De volgende DSG bakken kunnen wij klonen...

DSG6 DQ250
DSG6 DQ250 MQB
DSG6 DQ400 hybride
DSG7 DQ200
DSG7 DQ200 MQB
DSG7 DL382
DSG7 DQ500
DSG7 DL501
Multitronic VL381

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.