CAN Phantom

CAN Phantom

Als je op zoek bent naar een topklasse CAN-bus startonderbreker voor je voertuig, dan is dit de oplossing. Het beschikt over een uniek beveiligingssysteem dat voorkomt dat de motor start totdat een geheime code is ingevoerd, waardoor je voertuig wordt beschermd tegen diefstal, sleutelloze diefstal/klonen, hot-wiring en relaisaanvallen. In tegenstelling tot normale startonderbrekers heeft de CAN-Phantom geen zichtbare schakelaars of toetsenblokjes, waardoor het ondetecteerbaar is voor dieven.

De motor van het voertuig start niet totdat je je pincode invoert.  Je kunt je eigen persoonlijke code programmeren met een van de ondersteunde elektrische schakelaars van het voertuig.
Dit kosteneffectieve beveiligingsapparaat geeft je gemoedsrust en je krijgt waar voor je geld.

Over het beveiligingssysteem...

Het biedt de volgende functies:
– Eenvoudige WiFi-gebruikersinterface voor toegang tot de instellingen van de startonderbreker.
– Instellingen waarmee u de PIN tijdelijk kunt uitschakelen.
– Gepersonaliseerde ontwapeningsvolgorde die gebruik maakt van de interne knoppen en schakelaars van het voertuig.

Onze deskundige installateurs zijn goedgekeurd en opgeleid om de CAN-Phantom te installeren. We bieden een professionele en betrouwbare service en een uitgebreide schat aan kennis en expertise.

Het is een aftermarket startonderbreker. Ons autobeveiligingssysteem voorkomt dat de motor van het voertuig start totdat een unieke PIN-code is ingevoerd. Dit beschermt het voertuig tegen diefstal, inclusief diefstal zonder sleutel.

We blijven op de hoogte van de nieuwste technologie om onze klanten de best mogelijke bescherming te bieden. Ons product is ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en is uitgebreid getest met bewezen resultaten als een solide anti-diefstal startonderbreker kan fantoom.

  • Eenvoudige WiFi-gebruikersinterface voor toegang tot de instellingen van de startonderbreker
  • Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk
  • Valet-modus, waarmee je de startonderbreker kunt uitschakelen voor een bepaalde tijd of totdat een snelheidsdrempel is bereikt
  • Gepersonaliseerde ontwapeningsvolgorde die gebruik maakt van de interne knoppen en schakelaars van het voertuig

SECURITY

Meer informatie...

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE
De CAN-PHANTOM is een CAN-bus startonderbreker die achteraf op het voertuig wordt gemonteerd.
Dit wordt uitgevoerd door een van onze erkende en getrainde auto-elektriciens en kan normaal gesproken in minder dan twee uur worden gemonteerd.

ONDETECTEERBAAR VOOR DIEVEN
Het is ondetecteerbaar voor dieven. Verborgen in je voertuig en vermomd als een auto-onderdeel, blijft het apparaat verborgen en doet het zijn fantoomnaam eer aan. anti-diefstal auto startonderbreker kan fantoom voertuig antidiefstalapparatuur.

ONZE ERVARING:
Met meer dan 15 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie heeft ons team de expertise om de meest effectieve en betrouwbare beveiligingssystemen voor elk voertuig te ontwerpen en te installeren.

De startonderbreker werd gecreëerd nadat een team wetenschappers, gevestigd in Staffordshire, een revolutie wilde veroorzaken in de beveiligingsindustrie voor voertuigen. Om een apparaat te leveren dat diefstal zou voorkomen, met de focus op het beëindigen van de golf van diefstal door middel van sleutelloze toegang.

CAN Phantom

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.