BearLock

Wat is BearLock?

Het systeem wordt primair toegepast als anti-diefstal oplossing voor auto-voertuigen. We daarom hebben een breed assortiment beschikbaar in de volgende categorieën voertuigen: Personenauto’s, Bedrijfswagens, Lichte wagens en Kampeerauto’s. 

Er zijn BearLock systemen beschikbaar voor meer dan 3000 modellen systemen én voor minimaal even zoveel voertuigen. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen. Waarbij de prioriteit ligt bij uitvoeringen/modellen die meest gewild dievengilde zijn.

Wilt u weten of er een BearLock voor uw voertuig beschikbaar is? We hebben hier een uitgebreide modellenlijst, mocht er het model van u er niet bij staan of heeft u twijfels? Neem gerust dan even contact met ons op. Bij alle modellen houden we zeer strenge (product)normeringen aan. Deze normeringen overtreffen keuringseisen bij officiële instanties.

BearLock

Over het auto beveiligingssysteem...

Wilt u meer informatie over wat die kwaliteitsnormeringen inhouden? Klik dan hier.
Naast de focus van BearLock op bovenstaande categorieën treedt er bij voertuigdiefstal een enorme verbreding op. Dieven hebben belangstelling voor alles wat op wielen staat! Heeft u ook een beveiligingsvraagstuk voor uw voertuig en valt deze niet in bovenstaande categorieën? Laat het ons dan weten. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties & kansen waarbij iedereen geholpen is!

Snel & simpel in gebruik, beveiligt PREVENTIEF en ook géén abonnementskosten!
U kunt erop vertrouwen dat onze systemen aan de hoogste betrouwbaarheid, effectiviteit en kwaliteit voldoen. Naast onze eigen voelsprieten is het belangrijk om de hoogte te blijven “in het veld” van ons vakgebied. Dit doen we onder andere door nauw samen te werken met verscheidene partijen op de Nederlandse markt. Deze partijen zijn het best onder te verdelen in 3 werkterreinen:
⦁ Exclusieve selectie door vooraanstaande automerken / importeurs
⦁ Onderdeel van – en samenwerkende met – verschillende brancheorganisaties
⦁ Certificering door keuringinstanties
Buiten de Nederlandse markt is de fabrikant ook in bezit diverse prominente internationale certificeringen, denk o.a. aan:
⦁ Integrale TÜV goedkeuring
⦁ ISO 9001 kwaliteitsnormering

BearLock certificering...

BearLock is gecertificeerd en geclassificeerd in de klasse VbV/SCM – MP03 (Mechanische Protectie, voertuiggebonden). Daarmee heeft u de garantie dat BearLock aan de hoogste gestandaardiseerde eisen voldoet. Dit is veelal ook van grote waarde richting uw verzekeraar.

De stichting Kiwa-SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) houdt zich professioneel bezig met alles wat beveiliging van voertuigen te maken heeft. In de volledige breedte en diepte. Enerzijds in opdracht van verzekeraars, anderzijds in nauwe samenwerking met VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit).

Voor de certificering wordt BearLock door gekeurd door het toonaangevende testinstituut SKG-IKOB (in opdracht van KIWA-SCM). Onze systemen ondergaan jaarlijks een uitgebreide testprocedure gebaseerd op de actuele ontwikkelingen van voertuigcriminaliteit.

Alleen BearLock is als voertuig gebonden mechanische autobeveiliging exclusief geselecteerd & toegestaan door de importeurs PON (bekend van de merken: Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda en Bentley) en LOUWMAN & PARQUI (merken: Toyota & Lexus). Beide importeurs hebben de BearLock systemen uitvoerig gekeurd en staan alleen BearLock systemen toe als officiële mechanische voertuiggebonden beveiliging.

Auto beveiligingssysteem

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.