GS Tracking

Wat is GS Tracking?

Voertuig tracking maakt gebruik van GPS (Global Positioning System) technologie om de locatie van voertuigen nauwkeurig te bepalen. Dit wordt vaak aangevuld met geavanceerde software en hardware, zoals GPS-ontvangers en telematicasystemen, die informatie verzamelen over verschillende aspecten van het voertuig, zoals snelheid, brandstofniveau, motorstatus en meer. Deze gegevens worden vervolgens draadloos verzonden naar een centrale server, waar ze worden verwerkt en geanalyseerd. Kortom GS Tracking is hét auto beveiligingssysteem.

GS Tracking

GS Tracking als auto beveiliging...

In de moderne wereld van voertuigindustrie is efficiëntie van cruciaal belang. Bedrijven zoeken voortdurend naar manieren om hun activiteiten te stroomlijnen, kosten te verlagen en tegelijkertijd de veiligheid te waarborgen. Een van de meest effectieve tools die bedrijven hiervoor kunnen inzetten, is voertuig tracking/GS Tracking en km registratie. Dit stelt bedrijven in staat om real-time informatie te verkrijgen over de locatie en status van hun voertuigen. Deze technologie biedt talloze voordelen voor diverse sectoren, variërend van particuliere voertuigeigenaren, wagenpark beheerders, lease maatschappijen tot boten motoren, scooters en fietsen.

Plug and Play Trackers

Plug and Play Tracker GS-FMC880-4G 

De GS-FMC880 tracker heeft een zeer robuste behuizing en is IP65 geclassificeerd. De tracker is eenvoudig te monteren doormiddel van een plus en min aan te sluiten. Wij bouwen de tracker snel en vakkundig in of leveren het compleet werkend aan zodat u na het aansluiten van de tracker direct toegang heeft op onze portaal tot de lokatie van uw voertuig, boot, aanhanger of andere toepassing. 

Plug and Play Trackers

Plug and Play Tracker GS-TAT140-4G

 
De GS-TAT140 tracker is letterlijk Plug and Play. Deze tracker wordt vooraf ingesteld en hoeft niet aangesloten te worden. De tracker heeft een batterij levensduur van wel 3 jaar afhankelijk van de instellingen. Dit is zeer handig voor het volgen van eigendommen welke geen eigen stroom voorziening hebben. 

Plug and Play Trackers

Plug and Play Tracker GS-TAT240-4G

 De GS-TAT240 tracker is net als de GS-TAT140 tracker geheel plug and play maar komt met een sterke magneet. Deze tracker is dus uitermate geschikt voor bij voorbeeld zeecontainers en detecteerd als deze wordt verwijdert van de container. Deze extra veiligheid geeft direct een signaal af als de inductie komt te vervallen. 

Hoog Voltage Trackers

Hoog Voltage Trackers

De Guard Solutions hoog voltage trackers zijn uitermate geschikt voor electrische scooters, motoren en fietsen. Het toenemende aantal diefstallen van electrische voertuigen vraagt om een geheel nieuw soort tracker. De trackers voldoen aan alle eisen voor electrische voertuigen en voldoen aan de strenge norm. 

Basic Trackers

Basic Tracker GS-FMC920-4G

 De GS-FMC920 tracker is de meest populaire tracker in de EU en wordt bij ons ingebouwd en afgeleverd. Door zijn slanke design is de tracker makkelijk te verstoppen en kunt u dus met een gerust gevoel op pad. Deze tracker is in sommige gevallen ook op locatie bij u te instaleren.

Basic + Trackers

Basic + Tracker GS-FMC234-4G

De GS-FMC234 Basic + is in veel gevallen gelijk aan de GS-FMC920 maar is waterdicht en heeft een grote batterij. Door de IP67 classificering is deze prima buiten het voertuig of onder de motorkap te monteren. Met de grote batterij heeft u wel tot 8 dagen na los koppelen van de batterij ontvangst. Dit maat deze tracker de meest geschikte tracker voor het terug winnen van het voertuig na diefstal.

OBDII Trackers

Basic Tracker GS-FMC003-4G

 De GS-FMC003 tracker is een deels Plug and Play tracker welke ook data ophaalt uit het voertuig. Denk hierbij aan brandstof verbruikt, gereden km, toerentallen en foutcodes wanneer beschikbaar. De GS-FMC003 wordt kant en klaar geleverd met een y-splitter welke er voorzorgt dat het voertuig nog altijd gewoon kan worden uitgelezen bij de dealer. Het vergt iets meer kennis dan de andere Plug and Play varianten daar de y-splitter kabel geplaatst moet worden. Uiteraard kunnen wij dit ook prima voor je verzorgen.

Advance Trackers

Advance Tracker GS-FMC15-4G with CANBUS Controll

De GS-FMC150 & CANBUS controll is de meest geavanceerde tracker welke we leveren. De tracker is uit te rusten met tags waarmee je bv een schijding kan maken tussen werknemers of om prive en zakelijke km te schijden. De Tracker kan verder voertuig functies bedienen vanuit de app. De geavanceerde tracker is maat werk en heeft van voertuig op voertuig verschillende opties. Bij instalatie kunnen we gebruik maken van contactloos CANBUS uitlezen. Voor het schrijven moeten er fysiek draden aangesloten moeten worden op de canbus van de auto.

Meer informatie

Voordelen van Voertuig Tracking:
Verbeterde Efficiëntie: Door real-time informatie over de locatie van voertuigen te ontvangen, kunnen bedrijven hun routes optimaliseren, vertragingen verminderen en brandstofverbruik minimaliseren. Dit leidt tot een verbeterde operationele efficiëntie en kostenbesparingen op lange termijn.
 
Verhoogde Veiligheid:
Voertuig tracking stelt bedrijven in staat om de rijgedrag van chauffeurs te monitoren, waardoor ze kunnen ingrijpen bij gevaarlijk gedrag zoals te hard rijden, abrupt remmen of onnodig stationair draaien van de motor. Dit draagt bij aan een verhoogde veiligheid op de weg en vermindert het risico op ongevallen.
 
Betere Klantenservice:
Door real-time updates over de locatie van voertuigen kunnen bedrijven hun klanten nauwkeurige informatie verstrekken over verwachte aankomsttijden en eventuele vertragingen. Dit verbetert de algehele klanttevredenheid en versterkt de reputatie van het bedrijf.
 
Diefstalpreventie:
Voertuig tracking biedt een effectieve manier om gestolen voertuigen op te sporen en te herstellen. In het geval van diefstal kunnen bedrijven de exacte locatie van het voertuig traceren en onmiddellijk actie ondernemen om het terug te krijgen.
 
Onderhoudsbeheer:
Door voertuiggegevens te analyseren, zoals kilometerstand en motorprestaties, kunnen bedrijven onderhoudsplanningen optimaliseren en voorkomen dat voertuigen uitvallen vanwege onverwachte storingen. Dit minimaliseert de downtime en verlengt de levensduur van het wagenpark.
 

Toepassingen

Toepassingen van Voertuig Tracking
Voertuig tracking wordt breed toegepast in verschillende sectoren, waaronder:
 
Transport en Logistiek:
Voor het beheren van wagenparken, het optimaliseren van routes en het volgen van leveringen in real-time.
 
Openbaar Vervoer:
Om de dienstregeling te verbeteren, passagiersinformatie te verstrekken en de veiligheid van het openbaar vervoer te waarborgen.
 
Koeriersdiensten:
Voor het bijhouden van pakketten, het plannen van bezorgroutes en het minimaliseren van vertragingen.
 
Fleet Management:
Voor het monitoren van chauffeursprestaties, brandstofverbruik en onderhoudsbehoeften van het wagenpark.
 
Persoonlijk Gebruik:
Voor het beveiligen van voertuigen tegen diefstal, het volgen van de locatie van familieleden en het optimaliseren van persoonlijke reisroutes.
 
Conclusie
Voertuig tracking is een krachtige tool die bedrijven helpt om efficiënter, veiliger en kosteneffectiever te opereren. Met real-time informatie over de locatie en status van voertuigen kunnen bedrijven hun activiteiten optimaliseren en beter inspelen op veranderende omstandigheden. Guard Solutions heeft al tracking vanaf 135,= euro per jaar, ex. 199.95 euro inbouw.
GPS Tracker

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.