CHIPTUNING OP LOCATIE

Wat is
Chiptuning op locatie?

Chiptuning op locatie is de ideale oplossing voor als u minder makkelijk uw voertuig uit het dagelijks transport kunt plannen of er simpel weg geen vrije dag voor hoeft te nemen. Door deze service kunt u op elke gewenste locatie en tijd en op elke gewenste dag uw voertuig laten chiptunen. Dit kan zelfs gedaan worden tijdens het laden of lossen bij uw klant of s’avonds of in het weekend gewoon bij u voor de deur.

CHIPTUNING OP LOCATIE

Over Chiptuning op locatie...

Chiptuning op locatie is de oplossing als u meer vermogen op een veilige manier uit uw voertuig wilt halen zonder de deur uit te hoeven. Tijdens het chiptunen op locatie stellen wij de parameters in de software zo af dat deze optimaler wordt benut. Dit is mogelijk door de standaard vanuit de fabriek aanwezige overcapaciteit in de motor. Dit wordt gedaan in verband met het uitbrengen van meerderen vermogens varianten van een dezelfde type motor op de markt. Tijdens de chiptuning op locatie benutten wij deze capaciteit voor een klein deel.

Door deze meer ideale afstelling van uw motor wat resulteert tot gemiddeld wel 30% aan vermogen winst en 35% aan extra trekkracht als resultaat. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw auto. (link naar contact pagina.)

De chiptuning op locatie neemt tussen de 45min tot 2 uur in beslag. VAG Performance chip werkt met chiptuning die in 95% van de gevallen ontwikkeld zijn op de dyno vermogensbank. Ten alle tijden wordt er rekening gehouden met de veiligheidsmarge van het voertuig, hierdoor hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over motorische schade of levensduur van uw voertuig.

Dus heeft u niet de mogelijkheid om u voertuig langs onze vestiging te sturen dan is chiptuning op locatie de ideale oplossing voor u.

Voordelen van Chiptuning
op locatie

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.